İlk okul gösterisi


23 Nisan' a ait paylaşılmayı bekleyen bir ilkimiz duruyordu. Sırası geldi nihayet. Bu gösteri olayı ana-oğul yaramızdır, bilen bilir. Bu, ayni zamanda o malum gösteri.  Öğretmeni, Alpi' nin de 23 Nisan gösterisine katılması istediğini söyleyince dikkat kesilmiştim. Ayrıntılar şöyleydi: 2 ay boyunca haftada 1 gun 15 dk kadar çalışma yapacaklardı ve halk oyunları idi. Efe olmak istiyordu oğlan. Zayıf yerimden yakalanmıştım..
Alpi' nin "nüffennnnnn" leri-evet, hala lütfen demesi için düzeltme yapmıyoruz:)-, gösterinin sadece ilkokul çocuklarıyla ayrı bir gün yapılacak olması ve sadece 4dk sürecek olması olumlu düşünmeme sebep oldu. Hiç olmazsa; okul öncesi dönem bitmeden, eğlenebileceği bir gösteri anısı olsun dedik ve başladı minik kuş. 

Gösteri sabahı inanılmaz heyecanlı uyandık. RifBaba benim, ben de Onun saat alarmını ayarladığını düşündüğümüz için, okulda bulunma saatimize 20dk kala uyandık, hazırlandık, arabada bir şeyler atıştırdı ve okula yetiştik. Sonrasi toplam 20 dk'da bitti.



Tam da gösterinin burasında "Hoppaa!" diye bağrılıyormuş. Bunu sadece kendisi hatırlayıp bağırdığı için kendisiyle çok gurur duyuyor. 

Pazartesi günü yine aynı gösteriyi sahneleyeceklermiş :P Eğer ilgisi devam ederse; seneye yüzme + halk oyunları yapabilir.

2 yorum:

incicik dedi ki...

Çok da yakışmış efelik :)

ElfAna dedi ki...

Tesekkur ederim:)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More