Çocuk bayramı çekilişi


Eylül kuzusu & annesidir bu gülücüklere sebep. Yol boyu "Biliyorum; Arabalardan - The cars-  biri çıkacak bana!" diye sayıkladı durdu. Büyük bir hevesle kolisini kucaklayıp, sırıtık pozlar verdi bize. İçinden sevgi dolu sözlerle çıkan kartı okumamı, can kulağıyla dinledi. Sol iki fotoğrafta elinde tuttuğu minik korkuluğa "Eylül" adını verdi. Eve gelir gelmez RifBaba' ya maket Mater' ı yapması için ne diller döktü. O gece heyecandan yemek yemedi ve hediyesine sarılıp uyudu. Aktivite kitabını ertesi gün okula götürüp arkadaşlarına gösterdi. Delilerin en güzeli, bize en güzel armağanı verdiniz. Alpi' m için emek harcayanın sen olması beni çok mutlu etti & benim kara gözlümü de yine, öyle mutlu ettin ki; sizin de yüzünüz hep gülümsesin.

Sevgili Gülsüm & minik Güneş' i için de  Alpi' nin bir sürprizi vardı. Kuşikom kendi seçti bateri setini. İyi günlerde kullansın Güneş; güle oynaya çalsın. Bize çıkmanız çok hoş bir sürpriz oldu benim için.

Amaç; çocuk bayramında çocuklarımızı gülümsetmekti. Annelerin, babaların bile ağızları kulaklarına vardı. Keşke her çocuk bu mutluluğu yaşayabilse. Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

*Biterken, Californication' ın tekrarını dinliyorum. Alpi & RifBaba uyuyor. Zirzop' um, bir blogun oldugunu hatırla!  Nurturia sürprizlere gebedir; heran her şey olur. Israrla üye olunuz ve eşinizi dostunuzu davet ediniz.

2 yorum:

marifet ellerimizde dedi ki...

MERHABA .COK HOS BIR BLOG ELLERINZE SAGLIK..SEVGILER:)

ElfAna dedi ki...

Merhaba, tesekkur ederim:)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More