Marmara Eğitim Kurumları-Özel Bodrum Anaokulu ve Sünbee Bob


Bazen Alpi uyurken, yanına uzanıyorum. Dönüp bana sokuluveriyor. Bir elini belime koyar, diğerini yüzüme. Nefes bile almaktan çekinirim böyle zamanlarda. Sırf o güven dolu sarılıştan vazgeçmesin, yüzümde nefesini biraz daha fazla süre hissedebileyim diye..
Benim canım O! 4 yaşın tüm hırçınlığıyla üzerime saldırsa da, bir anı öbür anını tutmasa da, her öpüşümün ardından hala özenle yüzünü gözünü silse de, kutu oyunlarında hile yapıyor&başına kakınca da mızıkçılık yapıyor olsa da...


 Beraber öğreniyoruz aile olmayı. Nelere göğüs gerilir, neler yutulur, nelere katlanılır, nedir asıl önemli olan.


 Uykusuz bir gecenin sabahında, minicik bir kalpten gelen pıtpıtlar sadece gülümsetebilir değil mi? Bir de minik adamın horultuları. O minik dudaklardan çıkacak isteklere nasıl hayır denir?


Sıkıcı olacağını tahmin ettiğim bir okul gezintisi için hazırlanmıştık Bodrum' dayken. Bir kolej ama sevimli, steril görünümlü, illa ki Ikea aksesuarlı, zoraki veya abartılı sırıtan öğretmenler..Amann! Düşündükçe afakanlar basar gibi mi ne? Tek tesellim çok sevdiğim bir arkadaşımı da aynı zamanda ziyaret ediyor olmamızdı. Okula babam bıraktı bizi. Daha kapıyı açmadan Alpi ile yerimizde duramıyorduk.

Yukarıdaki fotoğraflar, Bikini Bottom canlandırması. Harikulade! Yapanın eline, emeğine sağlık diyorum. Tabii, tahmin edersiniz ki ben de ne gam kaldı ne keder! Gördüğüm kadarıla personel çok güleryüzlüydü. Hatta herkes öyleydi. Biz gezdiğimizde hala tadilat devam ediyordu. Ustalar bile gülerek çalışıyordu. Sünger Bob girmiş bu kurumdaki herkesin içine! Ikea' dan ve aksesuarlarından uzak bir kurum! Hayallerin de ötesinde. Materyaller de gayet akıllıca seçilmiş. Alanlar iyi değerlendirilmiş.


Sol üst & sağ alt fotoğraflar, okulun duvarları, bahçe ve detaylar. Trafik parkuruna 10 puan!


Alpi deli oldu! Kaç saat kaldık hatırlamıyorum. Sünbel Bob' la yatıp kalkan bir çocuk için hayallerinin de ötesi.





Okulun fiziksel şartları için puanlar az kalıyor, 2 eğitmen tanıdık. Ben, orada yaşasaydım; mutlaka değerlendirirdim. Yok öyle bedava Bikini kasabası turu Alpi!


Hah! Şimdi durumlar eşitlendi.


Çocuk tuvaletlerinden birinde -ki birkaç adet var, hele o konferans salonu!- boy aynasına artık dayanamadım.
Kolej İstanbul' daki Marmara Eğitim Kurumları' nın şubesi. İlköğretim binası Ortakent' te. Bodrum Marmara Anaokulu ve Turgutreis' teki Özel Bodrum Anaokulu.

*Biterken, afro-amerikalılar gibi çıkmışım fotoğrafta. Sevgili öğretmenim, yeni öğretim yılınız mutlu, kutlu olsun:)

2 yorum:

Mlke_Btkn dedi ki...

Şu dibimde ki yere gidicem inşallah bir ara ;) Fotoğraflardan bakıyorum ya var mı böyle birşey :))

ElfAna dedi ki...

Ben sizin icin online egitim de baslatayim oldu olacak:P

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More