MY SWEET HOME

Ne yapsak, ne yapsak? diye evde dolandığımız günler bunlar. Dışarısı buz! İşin sinir bozucu tarafı Alpi için farketmiyor da benim canım evde kalmak istiyor. Çıkmadığımız günler koltuk minderlerini yerlere dizip üzerine/üzerinde zıplayıp duruyoruz. Bir kaç gündür bilgisayar başında resmen vakit öldürüyorum. Alpi de sessiz sedasız odasında. Evvelsi gün de böyleydik; çağırınca gittim baktım; toplarını ebatlarına göre gruplamış. Pek keyiflendim:)


 
Al o zaman yavrum bu da benden:) Tepsiyi çok önceden almıştım. Tamam; ahşabı daha estetik, sağlıklı, dayanıklı, aslına daha uygun da çok da dert etmiyorum:) Yalnızca kenarları biraz daha yüksek olabilirmiş.
 
Yanında da 4 puzzle' ı.
 Gecenin sonunu keyifli getirdim. "Golden Globe ödül töreni" ni gözümü kırpmadan seyrettim. Aylardır; belki birkaç yıldır ilk defa televizyonu kendime parselledim :) Merly Streep' in konuşmasına bayıldım. 2 sn de olsa Gerard Butler' ı gördüm ;) Sakinleştim, duruldum & "Home Sweet Home" deyü gittim uyudum :))
 

 PS. Takip ettiklerimi duzenlemistim. Amac, guncellenmeyen bloglari silmekti. Bununla birlikte gozden kacirip guncellenenlerden de yok ettiklerim olmus. Uyarirsaniz hemen ekleyiveririm:)

*Biterken Alpi etkinlik kitabıyla haşır neşir, RifBaba işte & James Brown - I Feel Good çalıyor.

7 yorum:

Iraz dedi ki...

Anahtarlığa bayıldım bu biiiiir, 18 aylık Rüzgar' ın dağıtma potansiyeline inanamazsın bu da ikiiiiii!!!!

Mlke_Btkn dedi ki...

Korktum yavvv başıma gelecekleri düşündüm ve korktum :(

Bizi izlemeyi bırakmışsınız sanırım,üzüldük...

sevgiler...

ElfAna dedi ki...

Sagol Iraz,
O anahtarligin o Bodrum rengi icin yarimadayi o kadar arsinlayip da Izmir hediyelik esya fuarinda bulabilmek ne muthis bir suprizdi benim icin:)18 aylik Ruzgar' in bukemedigimiz bilegini opuyoruz:)

ElfAna dedi ki...

Melike,
Farkettin sanirim takip ettiklerimi duzenlemistim ama senin blogdaki "izle" de olmadigimi gormek benim icin de supriz oldu. Birakir miyim hic? :))

beste dedi ki...

sizin evde isgal altinda demek:) bizde bir sureligine leonardo'nun evinde yasiyoruz sadece arkada bir odamiz var oraya sigindik calisma odamiz!

ElfAna dedi ki...

Minik Leonardo da simdilik galip gelenlerden oyleyse? :) Umarim bir an once tasinirsiniz. Yeni fotograflari merakla bekliyorum:)

.....NURAN EVREN YILMAZ.... dedi ki...

ElfAna sen bizim evin hallerini bir gör. Yarın bloga ekleyeceğim. Alpi'nin uyku pozisyonuna bayıldım. Tatlı rüyalar.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More