Acı yok Rocky!

Sayın okuyucu,
Lütfen okumaya başlamadan önce, aşağıdaki linke tıklamayı ihmal etmeyin. -iş yerlerinde fizy yasaklı olanlar, "Eye Of The Tiger" ı mırıldanabilirler.- RifBaba ile havaya girmemize yardımcı oluyor.
http://fizy.com/#s/13e6ga



ElfAna' ya tavsiye edilenler
---------------
RifBaba' ya tavsiye edilenler


--------------
Alpi' ye yakışan

Artık Alpi' nin sağ gözüne damla damlatmak için hazırız! 
Hep savunurum; "Aile olmak takım işidir" diye. Evde hangimiz uygunsa; Alpi ile ilgilenmek onun görevidir. Ocak 6' da iyi zamanlama diyerek Alpi ile İstanbul' a gittik. Yol macerasına şimdilik girmeyeyim ama bir daha asla o firma ile yolculuk yapmayacağım! tabi Bodrum' a gidiş dönüş aldığım biletlerden sonra asla:P Neyse; kızkardeşimi çok özlemiştik. Eşiyle de oturup uzun uzadıya sohbet şansımız pek olmamıştı. Benim bir yere gittiğimde sohbet edebilmem için gerekenler; Alpi' yi sağlam oyalayacak bir ortamdır. E kuzunun teyzesinde 2 adet yavru kedi de bu ortamı fazlasıyla sağlar dedim ve gittik. Kediler için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :P 3. gün pes etmiş olsalar da; onlar, Alpi' nin ellerinden tek parça çıkabilmeyi başardılar. Hayatlarının en çetin sınavıydı ve verdiler. İstanbul' a giderken ÜSYE sebebiyle zaten orada bitirdiğimiz bir atibiyotiğimiz vardı. Dönüşe bir gün kala muazzam bir kar yağışı oldu Kavacık' a. Kardeş ve damat bahçelerinde kartopu savaşı organizasyonu yapmışlar. Çok eğlendik ve Alpi kuzusu bu arada pek çok kez kar tatti. Ertesi gün de dönüş için servisi beklerken, sokakta, kaldırımda bulduğu kar/buzu mideye indirdi. Engellemeye çalışmamız fayda etmedi. Kaşla göz arasında yutarken yakaladık. Bir hastalık bekliyorduk fakat bu kadarını değil.
17' sinde öksürük sebepli dr ziyareti ve o ayın 2. antibiyotiği ile eşlik eden şuruplar = sonuç alamadık ve teşhis Laranjit
22' sinde şiddetli kulak ağrısı sebepli dr ziyareti ve o ayın 2. antibiyotiğine eşlik eden 3. antibiyotik ile saz arkadaşları şuruplar = Laranjit + OTİT
24' ünde eklenen şikayetlerle çift antibiyotiğe güvensizlik üzerine dr ziyareti ve o ayın 4. antibiyotiği ile saz arkadaşları = Laranjit bitmiş, OTİT değilmiş; sağ kulakta sıvı birikmesi varmış.
25' inde şiddetli başağrısı ağlamalarına dayanamayarak umuyoruz ki son dr ziyareti ve yine umuyoruz ki o ayın 5. ve son antibiyotiği ve saz arkadaşları = Laranjit Faranjit' e çevirmiş + sağ kulaktaki sıvı duruyor + sağ gözde enfeksiyon + gribal enfeksiyon + kanda hatrı sayılır derecede enfeksiyon. Tüm bunların belirlenmesi için akciğer filmi ve kan tahlili. Akşama kusma eşliğinde ateş ve ağlama krizleri. Hala ara ara ateş ve kusma devam ediyor. Şimdi dinleniyor ve ben de bu uyku aralarda, İstanbul' dan döndüğümüzden beri dinlenmeye çalışıyorum. Ortalıkta bir de bu geziniyormuş, bilginiz olsun.
Bugüne kadar detaylı anlattığım ikinci hastalık vakamız bu. İlki için TIK. Neden anlattığıma gelince; maalesef antibiyotik lsun şurup olsun, peynir ekmek gibi alınıyor. Eğer biz sonunda kafamıza dank edip de test yaptırmasaydık, kim bilir daha kaçıncı şişemizi değiştiriyor olacaktık. Bu, ebeveynlerin elinde. Lütfen dikkat edin.

*Biterken aklımız fikrimiz hala kardeş & damat & bizden sonra üçleyen kedilerinde. Yarın, bu sayfada bahsi geçen konulardan biriyle ilgili bir sorum ve Unnado'dan hediyelerim olacak. Söylemedi demeyin.

15 yorum:

Elif dedi ki...

ahh Alpime kıyamam ben yaaa.. çok üzüldüm :(

Unknown dedi ki...

Alpi'ye geçmiş olsun.Antibiyotik -hastalık üçgeni fenamış.Bu yıl kış feci vurdu evlermizi :(

Crocus dedi ki...

Offf Elif bu nasıl bir hastalık kronolojisiydi böyle :(( Çok büyük geçmiş olsun Alpi'ye...

anne kaleminden dedi ki...

geçmiş olsun gerçekten bununla biter umarım...

anne kaleminden dedi ki...

geçmiş olsun gerçekten bununla biter umarım...

COLITO dedi ki...

elif cok cok geçmiş olsun..küçücük bir yavru bunca seyle yine bile iyi basediyor. acil şifalar,allah beterinden korusun... :(

yeliz dedi ki...

OF ELİFF çok geçmiş olsun yav. kıyamam hem sana hem alpiye. yeminle içim şişti. beterinden saklasın çok geçmiş olsun.

ElfAna dedi ki...

Cok tesekkur ederim hepinize. Bugun yari dikey bir pozisyona gectik bir sreligine de olsa:)

nil dedi ki...

Çok geçmiş olsun, en azından otit değil diyecektim, ne diyeyim şaşırdım,çok geçmiş olsun

Ilk dedi ki...

Cok gecmis olsun Elfana. Cabucak iyilessin guzel cocuk.

KEO dedi ki...

çok geçmiş olsun Elfanam, Ceren de geçen hafta okula gidemedi.belirtiler aynen verdiğin linkteki gibi.ilacı daha dün bitti şimdi iyi çok şükür...

dimple dedi ki...

çabucak iyileşsin Alpi:( ilaçlar konusunda çok haklısın...

incicik dedi ki...

Günaydın.. Donanımlara bayıldım :)

funda taşbakan dedi ki...

çok geçmiş olsun paşaya,en kısa zamanda atlatır inş

funda taşbakan dedi ki...

çok geçmiş olsun alpi ye

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More