pembe tavşan


Oldukça kasvetli ve sıkıcıyım bu aralar. Arkadaşlarım şaşırıyorlar hallerime, gel-gitlerime, suskunluğuma. Ne gerçeği ne sanalı kesmiyor beni. Biliyorum derdimi ben. Bodrum' um geldi benim. Yoksa bu kadar nalet olmam. O laciverti arıyor gözlerim. O deniz kokusunu, suratıma çarpan esintiyi. Burada öyle mi? Toz, saçma sapan bir rüzgar, site manzarası, sonradan yeşillendirilmiş alanlar. İçtiğim çaydan keyif alamaz oldum. Acil benim durum acil! Serin sularıma koşturmam lazım.




Bahar nihayet geldiğinde böyle hisler yoktu yakınımda.


Pır pır olup Alpi'yle dağ bayır geziniyorduk ne güzel. Ah şu güneş alerjisi olmasa işim daha kolaydı. Ne çok şikayet ettim iki satır yazıda. Ne yapayım? Her gün lay lay lom olamıyor insan. Ama "Anne, pembe tavşanıma göz kulak olur musun? Azıcık işim var" diyen o bacaksızım var benim. İyi ki de var; yoksa kim toparlayacak dağıldığımda?
 

İlerleyen günler için beklediğim arkadaşlar var. Mesela Nuran' ın ikinci turunda yanıbayına koşturacağız, Esra' cığım gözüm yollarda, Ege' min annesi iyileş artık. Okudunuz mu anneciğin başına gelenleri? Melike ile yarım kaldı. Var mı atladığım kimse? Kusura bakmasın, kafamın karışıklığına versin. Bir de İstanbul gezisi hayal olacak diye korkuyorum. Kaç yıldır görmediğim akrabalarım, yeğenlerim ve o gıdısına göz koyduğum bebekleri var. Bak keyiflendim biraz biraz.
Kıştan, bahardan kalma fotoğraflar varmış. Unutmadan..

Kaçan topların derdinde


Odasına ilk girdiğimde farkedememiştim desem?



Legoland


Doğum günümden


Son bir kaç haftamız kare kare..

 







Metro istasyonunda. Elindekini dikkatli kullanması gerektiğini öğrendi; 3 hafta sağ gözünün altı hafif mor & azıcık yarık gezdikten sonra.


Evet büyükler farkındayım :) Leblebi parmaklar ve tombik ayaklar bunların içinde rahat ettiler. Biz Boyner' den 42 küsura aldık & Söke Adidas Outlet' te  22' ye gördüm 1 hafta sonra. Bir daha kodunu alıp da telefonda ayırtmayanı...


 Neredeyse unutuyordum: TIK!


*Biterken Alpi Sümbel Bob izliyor ben de Orhan Baba dinleyecek kıvama geldim bile yok artık!

7 yorum:

füsfüs dedi ki...

onlar dut mu, bayılırım ben. ne çok ama ne çok şey yazmışsın, nasıl yorum yapsam bilemedim, fotoğraflar çok güzel ama, öptüm sizi

ElfAna dedi ki...

Karadut onlar Fusun.Bizden de opucukler:)

ikicocukannesi dedi ki...

Bayılırım karaduta, yerken cok dikkat edilmesi gerek ama zira lekesi cıkmıyor.

Cocukken, buyumemisken,, annemin dedikleri geldi simdi aklıma. Yemek yerken dikkat edilmesi gereken meyveler; seftali, visne ve karadut! Nasıl dikkatli yerdik kardesimle, leke yapmamak uzerimize dokmemek icin caba serfederdik. Annemde gule gule bizi izlerdi. Cogu kez uzerimize damlardı seftalinin / visnenin suyu. Göz ucuyla anneme bakardık, sorun degil anlamında basını sallardı, icimiz rahatlardı:))

Hey gidi! Simdi buyuduk ben hala yerken guya dikkat edip uzerime illa damlatıyorum, cocuklarım hic dikkat mikkat etmiyorlar zaten:))

Pembe tavsanı size emanet etmis annesi, daha ne olsun! Duygulanarak okudum, cok selamlar ikinize...

Sevgiler.

Not: Birgun buraya yorum yapacagım hic aklıma gelmezdi, ben eski sessiz takipcilerinizdendim sizin...

FotoNot : Her biri cok guzel, elinize saglık:)

AyakkabıNot : Rahat mı memnun kaldınız mı?

Bahar dedi ki...

Yavrum benim, ne de güzel yatmış. Çıplak ayakkları kimse görmesin, herkes yemeye kalkar. (Görür görmez yerim ben o ayakları diye içimden geçirdimde :) )

ElfAna dedi ki...

blogger kendine gelmis nihayet!
ica' cim, iyi ki ses verdin, sefalar getirdin. Kirlenmek guzeldir yahu:))Sandaletler cok rahat, tavsiye edilir. Optuk sizi:)

ElfAna dedi ki...

Bahar, kocaman onlar, oyle gorundugu gibi degiller. 26 numeroo:P

Anne ve Bebisi dedi ki...

karadutum, catalkaram, cingenem.. dinlemeyeli ne kadar cok zaman oldugunu simdi buraya yazarken farkettim... gencligimin sarkisi.. hemen bulup dinlemeli.. eskileri yad etmeli.. :))

Bi karadut, bi de 26 numero ayak rica ediyorum :P

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More