SAPITAN BLOG SAYFAM


İyice suyu ısındı bu blogspotun! Az kaldı; com ekleyip alıp başımızı gideceğiz! Sayfamda sağda olması gereken her şeyin neden en altta olduğunu izah edebilecek bir babayiğit var mı???




6 yorum:

zeynep dedi ki...

elifçim, o kısmı en alta çekmişsin.
blogspottan değil sanırım senden kaynaklanıyor:-)
şimdi özelleştirden-yerleşime gel. orada yerleşimin en altındaki her öğeyi tek tek alıp sağdaki yerleşim yerine sürüklersen düzelecektir.
hala çalışıyorum:-((((

Anne ve Bebisi dedi ki...

Blogun 4 kısımdan oluşuyor. Header*başlık, body*ana gövde (yazılarını yayınladığın alan) sidebar*yan taraf ve footer*taban kısmı.

Body kısmına, body'nin blogger içindeki halihazırdaki alanından daha geniş bir şey eklersen, ya da sidebar'a sidebar'ın halihazırdaki alanından (santim bazında) daha büyük bir şey eklersen (mesela sidebar'ın ebatınca ya da daha küçük küçültmeden resim eklersen) sidebar genel çerçeveye sığamadığı için aşağıya kayar.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Com'u çok tavsiye etmem. Com için yılık aidat ödeyip adres alıyorsun ama içine fotoğraf koydukça sana biçilen alan kontenjanından yiyorsun. Bir süre sonra o kontenjan doluyor :) Com alsan böyle çok ve böyle büyük fotolar koyamazsın mesela. Blogger bu açıdan en iyisi. Farklı template'ler deneyebilirsin.

ElfAna dedi ki...

Zeynep, son 1 hafta icinde ayarlarda hicbir degisiklik yapmamistim.
Esra, bi deniyeyim bakalim. Olmadi Wordpress. Cunku templateleri beceremiyorum:) En son seninki gibi 3 sutunlu yapmaya kalkistigimda ki daha taze gunlerimdi; butun blogu sil bastan yapmak zorunda kalmistim.

Demet dedi ki...

düzelmiş hadi geçmiş olsun

ElfAna dedi ki...

Yok be Demetcigim:( Sablonu degistirdim. Eski sablon vb de ayni prob. devam. Bu benimki buyuk basari canim!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More