ABCDerm Cold Cream

İtiraf ediyorum; bebek ve çocuk kozmetiğine her zaman soru işaretleriyle yaklaşırım. Aslında birçoğumuz böyle hissediyor. Ne oldu da fikrim değişti?


Alpi , alerjik bir bebekti. Neredeyse; asitli, çiğ meyve ve sebzelerin tümüne, kuruyemişe, bala alerjisi vardi. Bunun yanında metal, naylon ve birçok kozmetik ile temizlik ürünlerine de vücudu tepki gösteriyordu. Tıpkı benim gibi.. Kullanacağım herhangi bir ürünü önce kendi üzerimde deniyor; herhangi bie sorun olmazsa Alpi' de kullanıyordum.
Artık alerji sorunu yok yavrunun. Cildi de gayet sağlıklı. Yine de mevsim geçişlerinde ekstra bir müdahaleye gerek duyabiliyoruz.
ABCDerm Cold Cream Serisi elime gecince; önce kendimde denedim. İlk dikkatimi çeken, kokusunun çok hafif olduğuydu. Alerji yapmadı ve yumuşacık bir his verdi. İçeriğini de okuduktan sonra bizden geçer not aldı.
Kişisel tecrübemizden sonra sıra geldi ürünlerin tanıtımına.

SOĞUK HAVALAR VE BAHAR AYLARINDA BEBEĞİNİZİN HASSAS CİLDİNİ ABCDERM COLD CREAM İLE KORUYUN!

Havalar soğumaya başladı… Sizler de bebeğinizin hava almasını istiyor, ama cildini nasıl koruyacağınızı bilemediğiniz için onu dışarı çıkarmaya çekiniyor musunuz? Artık çekinmenize gerek yok! Soğuk havalar bebeklerin ince ve hassas ciltlerine zarar verebilir; biz ise size bu sorunla nasıl baş edeceğinizi gösterebiliriz:








Birbirinden faydalı uzman yazıları, bebek cilt bakımına dair kafanıza takılan tüm soruları uzmanlarımıza danışma imkanı, ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi, kampanyalar ve eğlenceli yarışmalar için :

www.abcderm.com.tr

http://www.facebook.com/ABCDermTR

https://twitter.com/abcdermtr

0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More