Sobe: Gizli gerçekler!

Yeliz ve Nil' den geldi bir sobe:) Ödüliçin teşekkür ediyormuşuz ve hakkınızda 7 bilinmeyeni anlatıyormussunuz. Ödül hakkında Nil ve Yeliz de bhiçbir şey yazmadığından bilemiyorum. Ödül bahanemiz olsun. Hayatım hakkında bilinmeyenleri açıklıyorum!



İnanılmaz üşengeç olabilirim. Olmayadabilirim! Yumurta kapıya gelene kadar bekleyebilirim. Ev dandini misal; akşama yemekli misafir gelecek; genellikle saat 16:00'ya kadar oyalanıp, o saat itibariyle depara kalkarım. Yemek saatine kadar bütün evi elden geçirir, 3-4 çeşit yemeği hazır eder, Alpi' yi parka götürür, günlük aktivitelerimizi yaparım ve misafiri karşılarım. Neden böyle bilmiyorum.

Kuaföre gitmekten hiç haz etmem. Saaterce saçlarımla oynanmasından nefret ederim. Kuaföerde ayna karşısında tribe giren kadınları sevmem. Orada dönen muhabbeti de.

Yemek yapmaya hevesliyimdir. Bununla beraber; misafir içinse veya ilk kez deneyeceğim bir tarifse inanılmaz gerilirim.

Topuklu ayakkabıyla rahat edemem. Senede 1-2 kez giyerim ve stilettolarla akrobasi yapmadan, sadece yürüyen kadınlara ödül verilmesi gerektiğini düşünürüm. Aaa bir de bir karış topuklu ayakkabılarla yürümeye çalışan kadınlara hiç utanmadan gülerim. Üst beden öne doğru büküktür, dizler de kırık, apış aralarından bir rahatsızlıkları varmış gibi yürüyorlar. Tutamıyorum kendimi ne yapayım:P Aynı şekilde her gün düzenli makyaj yapan kadınlara da şaşarım. Makyajın yüzü eskittiğini, yorduğunu, alıştırdığını ve bir süre sonra makyajsız hasta gibi görünen bir yüze sahip olunduğunu düşünürüm ve bundan çok korkarım.

Kadınlar türkü söylemesin; söyleyemez zihniyetindeki erkeklere gıcık olurum.

İki dakikada enseye şaplak samimiyetni kaldıramam. Sanalda bile geri dururum. Tanımadığım insanların "canım" diye söze/yazıya başlamasını sevmem. Hemen muhataplığı keserim.

Çocuğumun gözde üniversitelerden yüksek derecelerle mezun olması, ceo olması, deli paralar kazanması vb hayallerim yoktur. İnsan olsun, doğru yoldan sapmasın ve bir mesleği olsun yeter diye düşünürüm.

Sobelemeye geçiyorum: YavruSu, Nohut Oda Bakla Sofa, Anne Kaleminden, Her Telden ve Aselname. Klavye başına.

8 yorum:

nil dedi ki...

Canım :P teşekkür ederim. Kızım, boyun uzun tabee, giymezsin topuklu, bizim gibi cücelerle geç dalganı bakalım:)

ElfAna dedi ki...

Nill! Sen oyle yurumuyorsun bir kere:))

Evren dedi ki...

Kadınlar x yapmasın diyen zihniyetteki herkese gıcık olabilirim :)
Bana gelince, kopya çeksem olur mu? Gülçin yazmıştı, tıpatıp beni yazmış: http://gulcince.blogspot.com/2011/12/gulcini-taniyan-yuz-kisiye-kendisi.html

ElfAna dedi ki...

Sen nasil istersen; okuyayim Evren' cim.

a_y_s_e dedi ki...

selamini aldim stop.
blogum hala acik stop.
operim stop.

Ilk dedi ki...

Son dakikada depara kalkmak, topuklu ayakkabilar (apis aralarindan rahatsizlik!), kuafor, enseye saplak hallerinden rahatsizlik, kadinlarakonan sinirlar... Hepsini 'bence de' diyerek okudum :)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

ablamsın işte :) sen mi uğraştın durdun da beni kendine benzettin yoksa ben mi içten içe seni örnek aldım da sana benzedim bilemedim :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More