Çiçekliköy - Kozalak - Mekan tavsiye


Efendim, güneşli bir pazar sabahı denk getireceksiniz. Önceden rezervasyon yaptıracaksınız. Kahvaltı olur, nikah olur, düğün, sünnet eğlenceleri olur. O kadarına karışmam :P Çimlerin üztünde, ceviz, incir ve çam ağaçlarının altında sevimli bir gün ya da gece geçireceksiniz. Mekanımız; Kozalak.




Biz rezervasyonsuz gitmiştik ve o kadar uzun bir süre beklemiştik ki! Bahçe çok büyük değil; buna rağmen tüm masa sahipleri gelmeden bahçede pek bir hareket olmamıştı. Sonra da yetişemediler haliyle.




O kadar çok gezindim ki; fotoğrafını çekecek bir şey kalmadı. Ben de kendi fotoğrafımı çekmeye başladım.



Bahçeli bir evim olsun; bunlardan bir tane alacağım. Neredeyse gittiğim bütün otel ve bahçeli mekanlarda görüyorum. Sizce de çok hoş değil mi?

Genellikle olaylara olumlu bir tavırla yaklaşırım. Gecikmeye aldırmamaya karar verdim. Ne de olsa rezervasyonsuz gitmiştik; bahtımıza ne çıkarsa artık. Yemeklerden bir şikayetimiz olmadı. Hatta domates reçeline inanamadık. Ortam da cok sevimliydi. Çocuklar bir olup saklambaç, kovalambaç-Alpi öyle diyor- oynadılar. Biz de sohbet ettik, çay içtik.


Ne güzel gözüküyor nazar boncukları.





Son zamanların en sık uygulanan bezdirme stratejisi. "Off sıkıldım! Telefonla oynasam ya! Telefonla oynasam hiç sıkılmayacağım." Burada daaacıtasyonun renk katılmış halini görüyorsunuz. Elinde birçiçek dalı ile ortama renk katıyor.


Ne kadar güzel, sade bir kır düğünü yapılır burada.




Baktı ağlama, sızlama işe yaramadı. O kırmızı dalların kaynağına ulaştı.

 Keyifli bir pazar daha böyle sona erdi. 


*Biterken; Alpi uyumaya hazırlanıyor, RifBaba mutfakta gazete okuyor. Bana mekan tavsiyesinde bulunmak isterseniz; yorum bırakabilirsiniz veya "alpiharikalardiyarinda@gmail.com" dan bağlantı kurabilirsiniz.


2 yorum:

Di dedi ki...

Nice keyifli Pazarlar :)
Ancak bir kisim Nurturyali anne burayi cokca ziyaret ettik, pek sevdik zamaninda, ama yetti :)

ElfAna dedi ki...

Di, benim kacirdigim bulusmalar degil mi? Ben yeni mekanlar bulayim da oraya hep beraber gidelim. Olur mu?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More