Gece gezmeleri



Yarimada' yi geziyorduk degil mi en son? Çok özledim de ara ara fotoğrafları koyunca depreşiyor avunuyorum. Saklambaç oynayan çocuklar..








Bu salıncak engelliler için düşünülmüş. Ben, ilk defa gördüm. Ahşap köprücükten geçip, yeşil alanda duruluyor.


Sonra köprücük kapatılıyor ve muhafazalı salıncak kullanıma hazır. Ne yalan söyleyeyim; garip bir duygusallıkla başa çıkmaya çabaladım orada bulunduğumuz süre. Bir yandan engelli bebekleri, çocukları düşündüm öte yandan "Gerçekten düşünmeye mi başlıyorlar acaba? Sevinmek için çok mu erken?" diye düşündüm.





Var mı Alpi' yle empati kuramayacak??

Yeter bu kadar karanlık fotoğraf.





Bodrum çıkışı. Ne olduğunu bilen ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun :P


Milas yakınlarında bir tesis. Dönüş yolunda illa ki uğrarız. Bir de ahşap merdivenli "Aile bölümü!!!" var. Tavsiye ederim. Birşey yemişliğimiz veya yiyeceğimiz yok! Ama çok dinlendirici bir ortam.




*Biterken Alpi çizgi film izliyor. Kaçan keyfimi gören var mı? İnatla müzik dinlemiyorum, pes! Cuma RifBaba kızları almaya gelecek. Nurturia' da olmayanlar için özet: 2 hafta önce Alpi' nin 3 yeğeni & Halası 4 günlüğüne bizde kaldılar ve köye geçtiler. Pazar günü 10 günlüğüne geliyorlar:)) 12, 9, 4 ve 2,5 yaşında 4 çocuk nasıl bir yerde aynı anda eğlendirilir? Yardım.

* İzmir Montessori semineri için turboya taktık, çalışıyoruz.

*Bugün fotoğrafları öylesine koydum; kafam hala dağınık. Yazmak istiyorum da toparlayamıyorum. Sıcak tda sıcak yaaani!
* TIK lamayı unutmayın:)

2 yorum:

ElfAna dedi ki...

suinci, cok guzel olmali bir cocuk icin gonlunce salincaga binebilmek

sule_bilge dedi ki...

haklısınız.ne kadar güzel ir gelişme,çok sevindim,alpinin dans figuru sergilediği resme bayıldım,o lokumumsu duran şeyleri merak ettim

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More