BODRUM 3

Geceler acık serin amaa dün bütün gün askılılarla piştik desem nispete girer mi? hehe
.
Alpi  kahvaltıdan sonra dedesiyle bu parkta yürüyüş yaptı. Bıcır bıcır neler anlatııysa artık dedesine; babam mest olarak döndü eve. Oradan  akülü arabalara binmeye götürmüş. Alpi de eve mest olarak döndü.


 
 
 Parktaki bütün çiçekler açmış yeniden.
 
 
 
 
"Taşlı Dede Türbesi" diye anıyorlar burayı. Parkla beraber yapıldı. Eskiden, çok eskiden; aralarında benim de bulunduğum 5 kız; kendimize yeni bir eğlence bulduk. Burası, daha inşaat halinde. Kapıdan içeriye giriyoruz&saklanıyoruz. Genellikle aşıklarla maşuklar geliyorlar. Tenha yaa:) Biz de içeriden garip çatırtı&çuturtularla onları irkiltip kaçırıyoruz. Epey geç saatler.. 3 tane oğlan geldi. Ayyy, bunlar bizim hiç tartışmasız sinir olduğumuz grup degil mi? Hadi onlara unutamayacakları bir ders verelim!!!Ellerinde biralarla iyice gevsedikleri bir anda; tepinerek mümkün olduğunca ses çıkartarak BÖÖÖ' lü çığlıklar attık :) Akılları çıktı gariplerin. Bırak biraları; içlerinden çantasını bile bırakıp kaçan oldu! Biz tabii arkalarından -bi de kızız yaa; erkekleri korkutmayı başardık-"HUHAHAAHAA"lar eşlerinde yerleri öpüyoruz.. Uyanık çıktılar amma! Sen git olaya uyan&intikaammm iste. Binanın arkasına saklanmışlar&biz birkaç kişiyi daha zıplattıktan sonra kapı&pencerelere sopalarla vurarak, içeriye taşlar yağdırarak bizi yerimizden ettiler. HAHA!! "A- ha en sonunda çarpıldık! Taşlı Dede kovalıyor bizi!" diye bağıran arkadaşım; selam olsun sana da buradan:)
 
 
 
 
 
*Biterken Alpi uyuyor, RıfBaba İzmir' de, ElfAna evini özlediğini farkediyor&yine Edip Akbayram-Hasretinle Yandı Gönlüm çalıyor.




0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More