MUTFAK MATERYALLERİ




Kuzucuğun bir alerjisi daha nihayete erdi: ÇİLEK. Yaşasın!! Geçenlerde ufaklığı anneannesine bırakıp jet hızıyla küçük bir İzmir turu yaptım. Eve dönerken de çilek görünce mevsimine falan bakmadan alayım dedim. Çocukcağız 3 yıldır bu anı bekliyor değil mi? Gözleri yuvalarından oynadı; inanamadı. Ohh bunu da atlattıkJ Ardından anneanne hızını alamadı; kuzucuğa ne zamandır istediği kedi dilinden çilekli pastasını yaptı. Bizimki yine mest.


Bayramda coşup Alpi’ yi lunaparka götürdük. Ne gereği vardıysa! Yani gereği var da; bayramda olmamalıydı. 40dk lık kuyruğun 25ini kucağımda bekleyerek geçirince; "Aklıma edeyim" dedim. Beklediğim kadar eğlenemedi kalabalık yüzünden. Bu aralar yine götüreceğim.


  
Bu merdane de uzun zamandır alınacaklar listemizdeydi de cilasız & boyasızını bulamıyordum. 1tl ye halletmiş olduk. Gerçi ilk gece Bambam gibi RifBaba’ nın kafasında denedi. İlerleyen günlerde düzgün kullanımı görecek. 



Nihayet 1 yıldır aradığım mini rendeye kavuştuk. Lokum’ un annesi bize müjdeyi verince koşturduk & listemizdeki sürahisi ile aldık. Cidden mini ya. 1 parmak kadar! Bugün yarın havuçla başlayıp, tarçınla devam edeceğiz. Neden illa ki tarçın bilen var mı? 











0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More