Bodrum Bodrum

Yolculuğumuz oldukça rahat geçti. Minik kuzum bol bol uyudu. Yapacaklarımızı anlattı durdu. Dil gelişimi epey bi önde. Artık kabul ediyorum. Kargaya yavrusu kuzgun gözükür derler yaa; bu duruma düşmemek için pek yorum yapmıyordum bu konularda. Ama artık kelime hazinesinin gelişmişliği su götürmez bi gerçek.

İlk günden itibaren gündüz deniz; aksamüstü Sabancı park' ında yürüyüş&aletli jimnastik; şişme oyuncaklar&lunapark; Turuncu Cafe' de acil ihtiyaç molası-ufaklığa dondurma annesine çay- ve bitmez D-Marin seferlerimiz. Cüce anca yoruluyordu.


Kuzumun tatil arkadaşları
Sertan

Nazlı

Sarı

Aile saadeti
Minik bebeğim büyürken bi dolu anı bırakıyor ardında. Bu seneki tatilimizde işlerinin yoğunluğundan dolayı sevgili eşim RıfBaba bize katılamadı. Bu da Alpi için çok zor bir durumdu. Bir öğretmen arkadaşıma danıştım; 2 yaşın özelliklerinden birisiymiş terkedilme korkusu. Şimdi evimizdeyiz ama her sabahımız "Baba gitmeeee" çığlıkları eşliğinde. Babasının yanında olacağı_güven- duygusu tekrar yerleşince durumun düzeleceğini biliyoruz. Ama ne de olsa önümüzde daha uzuun yıllar var bunları telafi edebileceğimiz.

0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More