Sezon İlki


Pazar günü büyük eğlenece umutlarıyla gittiğimiz deniz maceramız Seaside'ın çirkin tutumu sayesinde nerediyse fiyaskoyla sonuçlanacaktı. Güneşin altında kucağımda Alpi, eşimde çantalar koca plajda bize iki tur attırdıktan sonra hiç şezlong dahası şemsiye de kalmamiş dediler. Bölgeyi giriştekilere söylenmeler, kınama cık cık larıyla terkettikten sonra arkadaşlarımızla Dalyan Köye gittik ve huzur bulduk.
Çok sakin ve hoş bir yerdi. Eşim&ben bu sezonun ilk seftesini yapmis olduk. Alpi Mayıs ayında Bodrum' da o lacivertin rengine dayanamayıp atmıştı kendini buz gibi sulara.




Geçen sene ilk denizle tanışmasıydı kuzunun ama çok zevkli geçmişti. Hiç bir zaman korkmadı, kumlara basabildi, yuvarlandı, tattı, oyuncaklarıyla şekiller çıkarmaya çalıştı. Morarıp da titremeye başlayınca bile çığlık çığlığa sudan çıkartıyorduk. Tam bi su kuşuydu. Kışın da dev küvetine günde 1-2 kez girmeyi deniyordu. Veya anneannesinin leğenine..


Pazar günü beklemekten sıkıldığı için sanırım "Ben arasada kalmak istiyorum" diye biraz diretti. Sonra oyuncaklarını hatırlatınca razı oldu çıkmaya ama denize girerken giydirdiğimiz can yeleğinden kendini rahatsız hissetti. Uzun bir süre bize yapıştıktan sonra rahatladı.

0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More