Ben bunu hep yapıyorum ve Amélie

Devamlı yapıyorum değil mi? Yakında ayda bir bloga uğrarsam, kendimi ödüllendireceğim! Uyuzdum, önde gideni oldum. Bir üşengeçlik ki üzerimde pes!!!! 
Alpi büyüyor. Pes mes dinlemiyor bu arada. 4 yaşın bütün arızalarını yaşatıyor sağolsun! Bir tanesinden bile mahrum etmiyor bizi! Var mı böyle düşünceli çocuğunuz bakayım? Sınıfında daha uyumlu ve sakin. Tabii uyku odasında uyutan da benim, uyandıran da! O örtmeni gelsin de görsün bakalım:))) 
Birikmiş fotoğrafları eritmeye başlayayım. 29 Ekim Fener Alayı' ndan kareleeerrr:







Bütün çocuklara kırmızı ve beyaz giysiler giydirildi. Benim grup haricindekilerin ellerinde, kendi yaptiklari fenerler. Fener alayına katılan herkesin ellerinde Türk bayrakları. Çocuklar çok heyecanlıydılar. Arada Alpi gibi öğlen uyumadığı için uyurgezer olarak katılanlar da vardı. RifBaba da geldi ve fotoğrafları çekti. Fener alayı bittiğinde Alpi oldukça huysuzdu. Uykusuzluk başına vurmuş bir halde Bölbıl Ping' e gitmeyi sayıklıyordu. Yolda uyuyakaldı. 

Geçtiğimiz ay, Berko paşa' nın doğum günüydü. Çok gizli yazışmalarla partiyi 2 kez erteleyerek gerçekleştirdik. Sürpriz olduğu için Nil' in haberi yoktu ve partiye en geç onlar geldi. Bir parça telaş yaşamadık değil: Ya gelmezlerse?
 Geldiler de rahatladık, eğlendik. Güle oynaya büyü kuzucuk.


Anneannesinin Alpi için hazırladığı herhangi bir kahvaltı masası.  Küçükken, bize de böyle yumurta suratlar çizdiğini, fotoğrafı çekerken hatırladım.

Bir Nutella macerası geliyor:




Ada ile Alpi parkta!











Bayram öncesi 2 gün evimizde dinlendik. 2 gün köy, 2 gün Bodrum, yine 2 gün evde dinlenmekti planımız. Uygulayabildik. Bir sonraki post; bol köy&Bodrum fotoğrafı ve çok az yazıyla dolu olacak.


Alpi' nin saçları çok uzamıştı, özellikle önleri. Çok biliyorum ya; aldım makası elime illa ki kendim düzelteceğim. Erkek kuaförlerini hiç mi hiç beğenmiyorum. Çocuk her seferinde tas kafa olarak çıkıyor. Tam keserken kafasını bir çevirdi! "İyice kız çocuklarına benzedi" dedi öğretmeni. Şahsen Amélie' ye daha çok benzettim. Tabii haftasında RifBaba "Azıcık düzelttirip getireyim" diye çıkıp; profesyonel el değmiş olarak geri getirdi. Böylece uzun saçlara bir kez daha veda etmiş olduk.






2 yorum:

ikicocukannesi dedi ki...

cok cok cok guzel fotolar,
berk'de burada,
alpi'cik'de,
annecik'de,
ve bir yumurta adam gordum sanki:)
ozlemisim,,

sık yaz elfana,
ben okuyorum:)
operim.

ElfAna dedi ki...

Sagol ica' cim:))

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More